Boeken

De inkoop van boeken voor het onderwijs verdient een aanpak op maat

Boeken en opleiden horen bij elkaar. Voor onderwijsinstellingen en (particuliere) opleiders gaat er echter veel tijd zitten in het inkopen en uitleveren van boeken omdat de inkoop van boeken het hele jaar doorgaat. Deze tijdrovende, logistieke klus wordt door IVIO-Boeken helemaal uit handen genomen. IVIO-Boeken verzorgt het complete inkoop- en distributieproces van de boeken. Bestellen, inkopen, distribueren en het maken van de pakketten. Kies maar: verpakt per methode, per klas of per leerling? Persoonlijk en professioneel maatwerk, zodat scholen en alle andere opleiders zich kunnen focussen op hun belangrijkste taak: het geven van onderwijs.

“We maken het onderscheid door onze service op maat en een persoonlijke benadering”

Jan van Wijhe - Accountmanager van IVIO-Boeken

Ondersteunen en ontzorgen

In het voortgezet speciaal onderwijs (vso) en praktijkonderwijs (PrO) is de inkoop van boeken een veel flexibeler proces dan in het reguliere onderwijs. Het aantal leerlingen en de niveaus fluctueren gedurende het jaar. De inkoop en levering van boeken moet daarop worden afgestemd. IVIO-Boeken ondersteunt en ontzorgt het vso, particuliere opleiders en taalaanbieders daarin door specifieke kennis van de markt en een persoonlijke aanpak.

Werkwijze

IVIO-Boeken richt zich hierbij vooral op de inhoud, maar toch blijft de logistiek achter de opleiding een bepalende factor. Of je nu in het buitenland bent en de Nederlandse taal blijft onderhouden, of een maatwerk programma volgt in Nederland, de beschikbaarheid van leermiddelen maakt of je wel of niet op tijd aan de slag kunt. IVIO-Boeken is de schakel tussen u en de uitgevers en helpt met de inkoop van al uw leermiddelen bij de verschillende uitgevers. U bestelt online via één vast punt en IVIO-Boeken regelt de rest. Door dagelijks contact met zowel opleiders, scholen en uitgevers zijn zij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en kunt u worden voorzien van vakkundig advies.


Bekijk de onderstaande links voor meer informatie:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over IVIO-Boeken? Mail dan naar: boeken@ivio.nl